fbpx
Bangkok 

Louis Vuitton’s reisgids Bangkok

Louis Vuitton is een beroemdheid in de wereld van de mode, in Thailand ook in de wereld van de na-apers. Een “echte” Vuitton is voor weinig geld te koopt op de meeste straatmarktjes.

Voor weinig geld is nu ook een echte Vuitton te koop, zonder angst voor namaak of problemen bij de douane. Louis en zijn maatjes bij Vuitton hebben zich gestort op de wereld van de stadsgidsen. De net uitgekomen reisgids Bangkok is de 25 ste in 20 jaar dat ze zich er al mee bezighouden. De stadsgidsen van Louis Vuitton zijn vooral gidsen voor reizigers omdat dat ook overeen komt met de basis van Louis Vuitton.

Het blauwe boekje voor Bangkok werd gepresenteerd als een eerbetoon aan Hare Majesteit de Koningin in de shoppingmall Emporium. In deze mall is ook de winkel cq een winkel te vinden van het merk.

25 reisgidsen voor steden over de hele wereld

Met dit boekje over Bangkok zijn er gidsen voor Chicago, Praag, Rome en nog een twingtigtal andere steden.

De reisgids Bangkok komt een paar maanden na de bomaanslag op de Erawan Shrine een andere locatie voor Vuitton in Bangkok. Hun winkel werd daar beschadigd, geen reden om niet positief over Bangkok te schrijven moeten ze bij Louis Vuitton gedacht hebben.

Het boekje over Bangkok komt met tips over eten, mode, life style, architectuur en andere zaken, met als uitgangspunt mode en kwaliteit. De ontwerper Poomchai Chumbala heeft zijn kennis van de stad beschikbaar gesteld aan de schrijvers om er een nuttig, lezenswaardig en interessant boekje van te maken.

Lees ook

%d bloggers liken dit: