fbpx
livin the dream in thailandOntdek Thailand Video's 

Livin the dream in Thailand (video)

Voor velen is het inderdaad Livin the dream in Thailand. Een paar weken rondreizen en al het moois ontdekken dat het land te bieden heeft.

Deze man en vrouw uit Litouwen trokken door Thailand en bezochten in die twee maanden diverse eilanden, zoals Koh Samui, Koh Phangan, Phukt, Koh Phi Phi en nog meer. Verder trokken ze naar Krabi, Bangkok en Pattaya.

Prachtige accommodaties

Veel strand dus, maar dat maakt Livin the dream in Thaland niet minder de moeite van het bekijken waard. Sterker nog, het koppel verbleef in prachtige accommodaties, waaronder het Grand Hill Residence op Koh Samui en Centara Pelican Bay in Krabi.

In maar liefst 8 minuten zie je alles voorbij komen wat voor dit paar het hoogtepunt van hun vakantie was. En als je korte beelden in die tijd samen gaat vatten, dan houdt het in dat er nogal wat hoogtepunten waren.

Compacte GoPro Hero 4

Het mooie van Livin the dream in Thailand is dat alle beelden zijn gemaakt met een GoPro Hero 4. Lekker compact en dus gemakkelijk overal mee naar toe te nemen zonder dat je met veel gewicht moet sjouwen.

Ook zo benieuwd wat deze mensen ervan gemaakt hebben? Kijk de video hieronder:


Lees ook