fbpx
lifestyle thailand appNieuws 

Lifestyle Thailand App voor toeristen vernieuwd

lifestyle thailand appDe Lifestyle Thailand App van de Tourism Authority of Thailand (TAT) is vernieuwd. Vanaf nu kun je nog meer toeristische info over Thailand op je smartphone vinden.

De Lifestyle Thailand App 2.0 (de vernieuwde versie dus) biedt reisinformatie en aanbiedingen van meer dan 300 toeristische bedrijven inclusief accommodaties, restaurants, attracties in Thailand, evenals speciale functies zoals een 360° visuele rondleiding door Thailand.

Lifestyle Thailand App sluit meer aan op wensen van gebruiker

Volgens TAT is de Lifestyle Thailand App op veel onderdelen aangepast, waardoor het beter aansluit op de wensen van de gebruiker. En wat is handiger dan een digitale reisgids in je broekzak waarin je alles kunt vinden? Je hoeft dus niet meer met een papieren boekwerk op pad, maar houdt het op deze manier lekker simpel.

Sinds juli 2012 is de applicatie, beschikbaar voor Apple en Android smartphones, al meer dan 50.000 keer gedownload. Volgens de TAT zal dat aantal na het introduceren van de nieuwe Lifestyle Thaiand App nog meer gaan groeien. Zo is niet alleen de lay-out op de schop genomen en verbeterd, maar is ook de informatie vernieuwd. Zo kan je actuele informatie lezen over hotels, resorts, restaurants, toeristische attracties en activiteiten.

Voor iOS en Android

De App 2.0 inspireert toeristen met foto’s, gedetailleerde beschrijvingen van toeristische bestemmingen en activiteiten. Ook biedt het de mogelijkheid voor toeristen om hun eigen exclusieve reis naar Thailand samen te stellen. Dat kan op basis van gekozen thema’s zoals chic, romantisch, familie, strand, cultuur, wellness of avontuur.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Lifestyle Thailand App? Dan kun je hem voor zowel iOS (iPhone en iPad) als voor Android downloaden. Of de applicatie er ook voor Windows Phone komt is nog niet bekend.


Lees ook

%d bloggers liken dit: