fbpx
leukste activiteiten op koh samuiEilanden Ontdek Thailand 

Leukste activiteiten op Koh Samui

Het is een heerlijk eiland. Maar wat zijn de leukste activiteiten op Koh Samui? Er zijn er zo veel, dat we de leukste voor je op een rijtje hebben gezet!

Er zijn ontzettend veel mooie stranden op Koh Samui, waarvan je ze zeker moet bezoeken. Al is het maar om de verschillende vibes te ervaren die er op al deze stranden hangen.

Laem Yai Beach op Koh Samui heeft prachtige witte stranden, mét helder water. In vergelijking met andere stranden is het hier iets minder druk omdat er minder resorts aan dit strand zitten.

Bo Phut Beach is ook een heel fijn strand om te bezoeken; aan dit strand zitten wat meer eettentjes. Maar wie wil nu niet ontbijten of lunchen met uitzicht op een prachtig strand en idem water. Bo Phut Beach brengt je dus iets meer vertier in vorm van bars en restaurants.

Chaweng Beach is de perfecte plek om je avond door te brengen. Verschillende restaurants hebben sfeervolle zitjes gemaakt op het strand waar je lekker kan dineren. Daarnaast zijn hier verschillende kampvuren die aangezet worden in de avond wat zeker extra gezelligheid met zich meebrengt.

Voor de actievere toerist..

De hike naar Lad Koh Viewpoint is het zeker waard. Sommige stukken kunnen wat pittig zijn, maar daarom is het uitzicht wel nog mooier.

Daarnaast zijn er twee verschillende watervallen die het bezoeken waard zijn op Koh Samui. De eerste is Na Mueang, deze waterval heeft een fijne wandeling ernaartoe die niet te heftig. Het heerlijke aan deze waterval is, is dat je er heel goed kunt zwemmen. Dit gebeurt dan ook naast toeristen ook door veel locals.

Leukste activiteiten op Koh Samui

De andere prachtige waterval is de Hin Lat Waterval. Deze waterval heeft een prachtige wandeling langs een tempel en in de buurt kun je ook nog heerlijk eten. Al met al zeker een bezoekje waard.

Unieke waterpark ervaring

Koh Samui Pink Elephant Waterpark is een heerlijke en leuke manier om af te koelen. Naast de geweldige glijbanen kan je hier ook nog ontzettend goed eten. Een heel goed uitje is het zeker.

Voor het schrijven voor dit artikel moest ik natuurkijk wel een beetje kiezen of delen. Mochten er volgens jou nu nog dingen missen, laat het ons zeker weten in de comments!

Lees ook