fbpx
leuke video over koh samedEilanden Ontdek Thailand 

Leuke video over Koh Samed

Onze Facebookvolgster Kaya Brandsma stuurde ons deze leuke video over Koh Samed. Het geeft een goed beeld van het populaire eiland, niet ver van Bangkok.

Koh Samed is erg populair onder toeristen. Niet alleen onder buitenlanders, maar zeker ook onder Thai. De reden? Het eiland ligt op zo’n 3 uur rijden van Bangkok. Niet al te ver dus.

Dat houdt in dat het vooral in het weekend erg druk is met Thaise toeristen. Aan te raden is dus om door de week te gaan. De kamerprijzen zijn dan lager en de stranden zijn minder vol.
leuke video over koh samed

Witte stranden

Kaya Brandsma maakte een leuke video over Koh Samed. In drie minuten tijd zie je hoe je er komt (met de speedboot of de ferry) en wat je er zoal kunt doen. Verwacht geen spectaculair feestgedruis, zoals op Koh Samui of Phuket. Maar je kunt er wel degelijk drankjes drinken en lekker dansen.

Een ander pluspunt van Koh Samed is dat je op sommige plekken stranden vindt die niet onderdoen voor de bountystranden op de andere populaire vakantie-eilanden.

Als je veel van Thailand wilt zien, maar niet al te ver wilt reizen, dan is een paar dagen Koh Samed een prima alternatief voor een lange reis naar het zuiden van het land.

Hieronder kun je de leuke video over Koh Samed van Kaya bekijken.

Lees ook

%d bloggers liken dit: