Leuke video over de Thaise eilanden

Leuke video over de Thaise eilandenThailand heeft een aantrekkingskracht op toeristen van over de hele wereld. In deze leuke video over de Thaise eilanden zie je waarom.

Stranden trekken altijd veel toeristen. Het beeld van relaxen op het witte zand, een duik nemen in het kristalheldere water en lekker je ogen dichtdoen onder een palmboom wordt door velen als de ideale vakantie gezien.

Maar je kunt er natuurlijk meer doen, zoals in deze leuke video over de Thaise eilanden te zien is.Qatar Airways

De film begint na een vlucht met Qatar Airways via Doha uiteraard met een kort bezoek aan Bangkok, waarna de Franse vakantiegangers al snel afzakken richting het zuiden van Thailand. Naar de eilanden dus. In deze leuke video over de Thaise eilanden zie je Phuket, Koh Phi Phi, Koh Lanta, Koh Samui en Koh Phangan (bekend van de Full Moon Party) voorbij komen.

Een hele hoop eilanden dus. Je mag dan ook gerust zeggen dat deze vakantie eilandhoppen was. In deze leuke video over de Thaise eilanden zie je waarom. De sfeer op de Koh’s is heel erg laidback en naast op het strand liggen kun je er natuurlijk nog veel meer doen. Je kunt boottochten maken langs prachtige natuur, duiken of snorkelen en natuurlijk

Leuke video over de Thaise eilanden

Als je van feesten houdt, dan mag je de Full Moon Party op Koh Phangan natuurlijk niet missen. Het trekt jonge toeristen van over de hele wereld, die tot laat in de ochtend op het strand feestvieren. Kortom: ben je jong en op zoek naar een avontuurlijke en vooral leuke vakantie? Dan doe je in deze leuke video over de Thaise eilanden vast veel inspiratie op.

De korte video over Thailand eindigt overigens ook weer in Bangkok, waarna de reis weer richting Parijs gaat via Qatar.
Share This Post

Post Comment