fbpx
seks-massagesalonsNieuws 

Leger sluit seks-massagesalons Bangkok

seks-massagesalonsHet Thaise leger heeft alle beruchte seks-massagesalons gesloten op Sukhumwit gesloten. In totaal moesten 100 salons de deuren sluiten, meldt de website stickboybangkok. 

In de omgeving van hoofstedelijke straat Sukhumvit Soi 22, 24, 26 en 33 zijn heel veel massagesalons waar de massage op de tweede plaatst komt. Direct bij binnenkomst wordt dat al duidelijk. Vrouwen in pikante outfit gaan op een rij staan en jij mag uitkiezen welke ‘masseuse’  haar kunsten op jouw mag vertonen.

In de volksmond heten ze ‘happy ending massage shops’ of “Teen Massage’ maar de diensten van de masseuse gaan veel verder. Meer over de diverse soorten massages in Thailand kun je hier lezen.  Goed om te weten, want je loopt zo de verkeerde salon binnen. Wat leuk maar ook erg gênant kan zijn.

Leger sluit seks-massagesalons

Het rare van de actie is dat het leger de salons eerst op de hoogte had gebracht. Rond drie uur s’ middags kregen de salons een telefoontje dat het leger onder weg was. De eigenaren namen de cash mee en een enorme berg condooms werd op diverse plekken verstopt. Websites werden uit de lucht gehaald.  Het mocht niet baten, om half zeven in de avond meldde de militairen zich en werd de seks-massagesalons een voor een gesloten. Later gebeurde hetzelfde op Soi 22, 26 en 33.

seks-massagesalons
Druk met massagesalon op S24

Tweede opmerkelijke aan de actie is dat het leger precies wist waar ze moesten zijn. Er werd volgens berichten geen salon overgeslagen en ook geen salon binnengevallen die geen seks verkocht. Geen enkele fout werd gemaakt en dat is op zich opvallend.

Waarom het leger tot deze actie is overgaan is nog onduidelijk. De seks-massagesalons zitten daar al jaren en hoewel prositutie in Thailand verboden is, werden ze gedoogd. Het is onduidelijk of ze morgen weer open mogen gaan of dat de salons gesloten moeten blijven. Voor de eigenaren een kwestie van afwachten.

Lees ook

%d bloggers liken dit: