fbpx
lange video over thailandOntdek Thailand Video's 

Lange video over Thailand: 12 minuten wegdromen

En weer heb ik er 1 gevonden. Een lange video over Thailand. Ditmaal de registratie van Tim Buytaert, die zijn vakantie op een hele mooie manier voor later vastlegde.

Regelmatig plaats ik filmpjes over Thailand. Het is niet alleen leuk om te bekijken, maar ook een prima manier om het Land van de Glimlach in beeld en geluid te laten zien.

Op deze manier kom je al helemaal in de vakantiestemming, als je een reis naar Thailand in de planning hebt staan. Of je haalt herinnering na herinnering op.
lange video over thailand

Krabi, eilanden etc.

Want in deze lange video over Thailand zie je veel plekken waar je ongetwijfeld zelf ook geweest bent. Krabi met haar prachtige stranden, de vele eilanden, avondmarkten en ga zo maar door.

Bovendien is het een goede manier om inspiratie op te doen. Immers, in 12 minuten tijd krijg je een prima beeld wat je zoals tijdens je reis kunt gaan doen. Zwemmen, chillen, eten… Wat wil je nog meer?

Kies ook voor natuur

Opvallend zijn de vele beelden van de prachtige natuur die Thailand rijk is. Mijn tip is dan ook: kies niet alleen voor de stranden, maar ga zeker ook naar een van de watervallen en de bergen.

Op deze manier breng je veel variatie aan in je ongetwijfeld fantastische reis. Kun je niet langer wachten om weg te dromen? Bekijk dan de video hieronder!

Lees ook

%d bloggers liken dit: