fbpx
laatste 5 uit de thaise grotLaatste nieuws 

Laatste 5 uit de Thaise grot: hopelijk vandaag

Gaat het reddingswerkers lukken om vandaag de laatste 5 uit de Thaise grot te krijgen? Het wachten is op de laatste 4 voetballers uit het team en op hun coach.

Ondertussen hebben drie jongens de grot verlaten. Nu zit nog één jongen en de coach vast.

Gisteren verlieten opnieuw 4 jongens succesvol de Tham Luang grot. Vooralsnog verloopt de reddingsactie uit de grot in het hoge noorden van Thailand voorspoedig.

Maar over de laatste 5 uit de Thaise grot bestaan twijfels. De eerste 8 waren namelijk het sterkst, terwijl de anderen minder sterk schijnen te zijn.

Vandaag is het dus de bedoeling dat iedereen uit de grot komt. Reddingswerkers en artsen gaan proberen om deze missie zo snel en succesvol mogelijk te laten verlopen.

Hele wereld leeft mee

Ondertussen leeft de hele wereld mee. Niet alleen bij de NOS was het breaking nieuws, maar zelfs de Amerikaanse nieuwszender CNN onderbrak een uitzending om live te berichten over deze bijzondere daden.

Het team van reddingswerkers levert een wereldprestatie. Er gaan nu al geluiden op dat het verhaal perfect is als filmscript.

Vooralsnog is het belangrijkste dat de laatste 5 uit de Thaise grot zo snel mogelijk eruit zijn en worden gecontroleerd in het ziekenhuis.

Wij werken vandaag regelmatig dit bericht bij en houden je ook via onze sociale media (Twitter in het bijzonder) op de hoogte van de ontwikkelingen van deze reddingsactie.

Lees ook

%d bloggers liken dit: