fbpx
Uitgelicht Weer in Thailand 

Laat je weersvoorspellingen jouw bestemming bepalen?

Niets zo vervelend als het zien van regenbuien op jouw volgende bestemming. Maar laat je de pret hierdoor bederven?

We zijn geen van allen goede weersvoorspellers en zelfs Piet Paulusma zit er jammer genoeg nog weleens naast. Uiteindelijk weten we pas wat voor weer het werkelijk wordt als we er zijn.

Een aantal tips om je voor te bereiden op eventueel wat regenbuien op je volgende bestemming zijn als eerst: een goed regenjack.

Niets zo vervelend als doorregende tops/t-shirts die kleven aan je lichaam. Een regenjack zorgt ervoor dat je in alle rust naar je restaurantje kan lopen zonder daar als verzopen katje aan te komen.

Verder is een goede voorbereiding het halve werk. Kijk dus ook alvast welke activiteiten er binnen te doen zijn. Misschien is er een bioscoop, museum of een kookworkshop te doen op de volgende bestemming. Dit zorgt ervoor dat de regenachtige dagen niet voelen als weggegooid en je heerlijk vermaak hebt.

Een goed boek en een fijne plek om rustig te lezen of je laatste foto’s te bewerken zijn natuurlijk ook een hele goede dagbesteding.

Een plan B opstellen..

Mocht je nu aangekomen zijn op je bestemming en het blijft maar dagen aan een stuk regenen, dan is het hebben van een plan B ook nooit verkeerd. Je plan B kan een bestemming zijn waarvan je al wist dat er heerlijk weer ging komen of een plek waar je bepaalde activiteiten wilt doen.

In ieder geval gaat de reis naar plan B je minder moeite kosten want weg reizen van regen is altijd heel erg fijn.

Al met al is regen of onweer op je bestemming natuurlijk nooit prettig maar het beste ervan maken is altijd mogelijk. Vergeet nooit: er zijn zoveel plekken te zien in Thailand. Er is er vast wel eentje met goed weer!

Lees ook

%d bloggers liken dit: