fbpx
doen in ThailandOntdek Thailand Video's 

Wat kun je allemaal doen in Thailand (video)

Het is misschien wel de meest geschreven zin. Als je denkt aan Thailand, dan zie je parelwitte stranden, historische tempels, overheerlijke gerechten, etc etc. Maar dat is veel te kort door de bocht; er is veel meer te doen in Thailand!

Natuurlijk klopt de gewraakte zin als een bus. Thailand is dat allemaal. En dat is vaak ook de reden waarvoor we naar Thailand reizen. De eilanden, de mensen, de cultuur en het overheerlijke eten. Je ontdekt echter veel meer Thailand als iets avontuurlijker op reis gaat.

Zoals in onderstaande video laat zien, als je de bekende hoogtepunten links laat liggen en met de Thai zelf optrekt. De bewoners. Die kennen het land als geen ander, want ze zijn er geboren en getogen!

Anders doen in Thailand

Als je de eerste keer Thailand aandoet, is dit misschien niet de beste manier om het land te gaan ontdekken. Dan wil je de hoogtepunten vastleggen en op een parelwit strand liggen. Mocht je verslaafd raken en meer willen… dan is dit een prachtige manier om het ‘echte’ Thailand’ te ontdekken. Of misschien doe je het graag omgekeerd. Eerst avontuurlijk en dan de ‘verplichte nummers’.  De keus is aan jou.

Laat onderstaande video  je inspireren, en wie weet… is jou volgende reis wel net zo avontuurlijk. De video duurt slechts twee minuten.

Lees ook