Krabi met een GoPro (video)

Krabi met een GoProEen GoPro is een handig cameraatje waarmee je prima filmopnamen in HD-kwaliteit kunt maken. Dat zien we ook in de video Krabi met een GoPro. Door zijn kleine formaat is hij bovendien gemakkelijk te bedienen. 

Steeds meer vakantiegangers stoppen een GoPro in hun backpack of koffer om hun onvergetelijke reis vast te leggen.


En dus zie je ook in Thailand veel toeristen met een GoPro door het land huppelen om zo fraaie beelden te schieten van al het moois dat ze spotten.

Zo ook de twee toeristen in Krabi met een GoPro. Zij gingen op vakantie naar Krabi in Zuid-Thailand en wisten daar ook mooie beelden te schieten.

Maar mooie beelden maken is één, het gaat er natuurlijk ook om hoe je het tot een fraai geheel monteert. Dat is deze twee jongens heel aardig gelukt, inclusief de leuke muziek eronder.

Krabi met een GoPro laat goed zien wat je allemaal kunt doen in deze toeristische stad in het zuiden van Thailand. Wie trouwens denkt dat de mooie stranden die je wellicht op het internet spot in Krabi zelf liggen, die heeft het mis.

Want je moet nog zo’n twintig kilometer rijden voor je op de prachtige plekken als Ao Nang en Rai Ley terecht komt. Wist je trouwens dat Krabi misschien wel de oudste geschiedenis van Thailand herbergt? In dit gebied vonden archeologen gebruiksvoorwerpen van steen, gekleurde muurtekeningen, oude potten en skeletten. Dat duidt erop dat hier al lang voor Christus sapiens leefden.

Eilandjes

Tegenwoordig is het dus vooral een toeristisch gebied, zoals je kunt zien in Krabi met een GoPro. Naast de vele stranden vind je hier vooral rust. Daarnaast is Krabi de ideale uitvalsbasis om vanaf door de trekken naar een van de eilandjes, zoals Koh Lanta of het toeristische Koh Phi Phi.

Post Comment