fbpx
krabi en omgevingUitgelicht Video's 

Krabi en omgeving (video)

Niet alleen Chiang Mai, Bangkok, Phuket en de andere eilanden trekken veel toeristen, dat geldt ook voor Krabi en omgeving. In deze video zie je waarom.

Deze video is gemaakt door Alex, die vier weken in Krabi en omgeving verbleef. Hij wil graag met anderen delen wat er allemaal te zien en te doen is. De provincie Krabi bestaat behalve de gelijknamige hoofdstad verder uit 130 eilanden in de Andaman Zee. Sommige toeristen vinden deze provincie een van de mooiste van

krabi en omgeving

Krabi en omgeving

In tegenstelling tot het eerder genoemde Phuket voelt deze regio meer authentiek Thais aan. Dat komt vooral door de schitterende natuur landinwaarts, waar je rotsen, grotten, watervallen en ongerepte oerwouden aantreft.

Van Krabi en omgeving is de provinciehoofdstad niet heel erg boeiend, maar het is wel een prima uitvalsbasis om vanaf daar verder te reizen.

Zo is er een vliegveld aanwezig met dagelijks vluchten vanuit Bangkok. Als je goedkoper wilt reizen vanaf bijvoorbeeld de Thaise hoofdstad, dan kan dat natuurlijk ook. Er vertrekken dagelijks bussen vanuit Bangkok naar Krabi.

Railey Beach

Het meest populaire strand van Krabi is Ao Nang Beach. Vanaf hier kun je bijvoorbeeld ook met de boot naar Koh Phi Phi. Ook Railey Beach trekt veel strandgangers. Het ligt weliswaar aan het vaste land, maar toch is deze plek alleen per boot bereikbaar. Hier vind je een strand dat je misschien wel herkent van de prachtige plaatjes: helder blauw water, wit zand en wuivende palmbomen.

Hier kun je heerlijk zonnen, klimmen, wandelen, zwemmen en snorkelen. Ook de overnachtingsmogelijkheden in Krabi zijn prima voor elkaar. Voor ieder budget is er wat wils. Van goedkope hostels en guesthouses tot luxe resorts. Ideaal dus voor backpackers en mensen die graag verwend willen worden in Thailand

Bekijk de video van online-magazine Thai Guru hieronder om een betere indruk van Krabi en omgeving te krijgen:

Lees ook

%d bloggers liken dit: