70% korting voor opruimen van het Thaise strand

Dit is wel een heel goed idee! Toeristen die verbleven in een resort in Rayong, kregen maar liefst 70% korting op de kamerprijs voor het opruimen van het Thaise strand. 

De populaire Facebookpagina ‘Mem Pho Dam‘ publiceerde een aantal foto’s van de schoonmakers, die bezig waren het door de moesson bevuilde strand op te ruimen en schoon te maken. De fanpagina voorzag de foto’s van leuke teksten en bedankte deze harde werkers voor hun hulp. De foto’s zijn onderaan dit bericht te zien.Opruimen van het Thaise strand

De actie is bijzonder, omdat het Thai over het algemeen de boel de boel laten. Vele stranden in Thailand zijn behoorlijk vervuild. Tijdens de moesson, die nu in volle gang is, komt daar nog veel rotzooi uit zee bij. Stranden worden dan zo haast onbegaanbaar.

Maar het resort in Rayong had een briljant idee. Die liet het opruimen van het Thaise strand voor hun resort opruimen door toeristen. Die als dank daarvoor 70% korting op de kamerprijs kregen. Geen wonder dat het een succes werd. Ondanks dat de toeristen vroeg uit de veren moesten en dat er veel werk te verstouwen was. Kilo’s en kilo’s vuil zijn opgeruimd. Elke dag weer opnieuw.

Ik vind het een erg goed idee, en ik hoop dat het navolging krijgt.

Share This Post

Post Comment