fbpx
koh phi phi in vogelvluchtEilanden Ontdek Thailand Video's 

Koh Phi Phi in vogelvlucht (video)

Koh Phi Phi is met haar heldere water, witte stranden en indrukwekkende rotsen de afgelopen jaren één van de populairste plekken in Thailand geworden. De deze video is gemaakt met een drone en Koh Phi Phi in vogelvlucht zien.

Koh Phi Phi is een archipel van zes eilanden, met het kleine Koh Phi Phi Don (28 km²) als toeristisch centrum. Op dit beeldschone eiland is er volop keuze in accommodatie, restaurants en tourtjes naar de andere Phi Phi-eilanden en prachtige stranden, zoals het wereldberoemde Maya Bay op Koh Phi Phi Leh, waar ‘The Beach’ is opgenomen.

Koh Phi Phi geeft je in vergelijking tot bijvoorbeeld Phuket meer een eilandgevoel, vanwege de beperkte afmetingen van het eiland en accommodaties die enkel uit laagbouw bestaan. Ook zijn de stranden er mooier. Druk is het er wel, net als op Phuket. Koh Phi Phi trekt een jong publiek, voornamelijk (feestende) backpackers.

Video

Nieuwe technieken zorgen ervoor dat we toeristische plekken kunnen bekijken op een manier die tot dusver niet nodig was. De onderstaande video is gemaakt met een drone, en zo krijg je -letterlijke en figuurlijk – Koh Phi Phi in vogelvlucht te zien.

Van alle kanten. De drukke stranden, maar ook de stille plekjes. De luxe resorts en de locaties voor backpackers.  Ze de video aan, ga achteroverhangen en geniet. Vier minuten lang.

Lees ook

%d bloggers liken dit: