Koh Libong: beste plekken om te overnachten

Koh Libong is eiland dat nog niet heel erg ontdekt is. Dit betekent echter niet dat jij dit eiland over moet slaan. Hier overnachten is qua prijs prima te doen!

Om een bezoek aan Koh Libong wat makkelijker te maken heb ik al wat prachtige plekken om te slapen uitgezocht.


Koh Libong Relax Beach Resort heeft alles wat je van een strandresort verwacht. Prachtige bungalows en volop groen – overal waar je kijkt. De bungalows staan ook nog eens in de richting van het strand en je kunt dus elke avond genieten van een mooie zonsondergang. Naast al dit moois kun je vanaf dit resort ook nog diverse excursies boeken. Als afsluiter van je dag neem je dan nog een heerlijke massage.

In een bamboehutje slapen

Altijd al eens echt het gevoel willen hebben dat je middenin de natuur slaapt? Dan zijn de bamboe hutjes van Koh Mook Coco Lodge misschien een goede optie. Naast een gastvrije ontvangst door het personeel kan je er ook heerlijke gerechten eten. Het restaurant dat op het terrein staat is idyllisch van bamboe opgebouwd.

Mr. Yong Tour & Homestay biedt prachtige huisjes aan de rand van het strand. Naast dat je bij deze accommodatie een schitterend uitzicht hebt vanaf je terras, zijn de huisjes zelf ook mooi. De accommodatie is relatief nieuw waardoor de faciliteiten er goed uitzien.

Aan activiteiten bieden ze onder andere hengelsport aan of een mooie snorkelexcursie. Dan kun je ‘s avonds lekker op je terras genieten van de ondergaande zon.

Terug naar de basis op Koh Libong

Zoals je hierboven kunt lezen, zijn er genoeg accommodaties om heerlijk te overnachten. Koh Libong is een prachtig eiland waar je weer teruggebracht wordt naar de basis. Het eiland is nog niet erg druk en daarnaast zijn er weinig faciliteiten aanwezig. De natuur is prachtig en nog erg ongerept. Uiteindelijk dus genoeg redenen om eens een bezoek te gaan brengen aan Koh Libong.

Post Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.