fbpx
Koh KoodOntdek Thailand 

Koh Kood: Zo romantisch!

Het eiland koh kood is een van de meest idyllische eilanden van Thailand en behoort tot ’s werelds meest romantische bestemmingen. Dat vinden wij niet, maar The Huffington Post. 

Een prachtig bericht voor Valentijnsdag, dat in Thailand hand over hand in populariteit toeneemt. Verliefde stelletjes en honeymooners, jong en oud vinden op Koh Kood, ook gespeld als Koh kut of Ko Kut, alle elementen voor een onvergetelijke romantische vakantie.

De warme zee, het zachte zand en de heerlijke natuurlijke geuren geven je een echt gevoel van privacy. Andere plekken die door de krant worden genoemd zijn Myanmar, Peru, Noorwegen, Indonesië, Argentinie en Zuid-Afrika. Als je de foto’s ziet, dan zwijmel je ook echt helemaal weg. Ik zie mezelf hier wel met mijn geliefde wandelen en genieten van haar en de omgeving.

Romantisch Koh Kood

Qua oppervlakte komt Ko Kood overeen met een eiland als Texel, maar het wint het in een directe vergelijking dan toch “net” dankzij het mooie weer, het fantastische uitzicht en omgeving met vele kokosnotenbomen overal binnen zichtsveld, de kwaliteit van de heerlijke (direct uit de zee) verse vis en seafood en andere Thaise gerechten, de 100% doorzichtigheid van, alsmede onder, het water, en natuurlijk zijn niet alleen de mensen, maar vooral ook de prijzen er een stuk vriendelijker, zelfs met de huidige lage koers van de €!

Koh Kood

De warme zee, het zachte zand en de heerlijke natuurlijke geuren geven je een echt gevoel van privacy. Het ligt op zo’n 325 kilometer ten zuidoosten van Bangkok gelegen Koh Kood staat vooral bekend vanwege zijn ongereptheid, privacy, smakelijke gerechten, prachtige landschappen en unieke tradities.

Video

Het eiland is een intiem eiland dat, ondanks zijn grootte, minder bevolkt is dan andere Thaise eilanden en privacy biedt aan koppels die op zoek zijn naar een romantische vakantiebestemming. Palmstranden, weelderig regenwoud en charmante vissersdorpjes maken Koh Kood tot een perfecte romantische bestemming.

Lees ook

%d bloggers liken dit: