fbpx
King Power Mahanakhon SkyWalkBangkok Uitgelicht 

King Power Mahanahkon SkyWalk: prijzig uitzicht

Nog niet zo heel lang open, maar er is al een hoop geschreven en gezegd over de King Power Mahanakhon SkyWalk. Een ticket om naar boven te gaan is behoorlijk aan de prijs.

Uit een onderzoek van TicketLens blijkt dat naar boven gaan op het hoogste gebouw van Bangkok (320 meter om precies te zijn) zo’n 33 dollar kost.

Daarmee staat de King Power Mahanakhon SkyWalk in de top-15 van duurste uitzichtpunten ter wereld. De lijst wordt aangevoerd door de Burj Khalifa, de hoogste toren ter wereld in Dubai. Hier kost het 100 dollar om omhoog te gaan.

Po

De tweede en derde plek worden ingenomen door torens in China – in Guanzhou en Shanghai om precies te zijn.

Nog niet zo heel lang open

De King Power Mahanakhon SkyWalk opende niet zo heel lang geleden de deuren voor het publiek. De SkyWalk is deels van glas, waardoor je recht naar beneden kijkt. Sinds kort kun je er trouwens ook dineren.

Van horen zeggen schijnt dit goed te zijn, maar zoals op elke rooftop moet je hier ook flink in de buidel tasten. Daar staat tegenover dat je dan wel een adembenemend uitzicht over de metropool Bangkok heeft. Dat is toch ook heel wat waard?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#bangkok #bangkokthailand #mahanakhon #sunset #sky #travel #Thailand #dream #sun #cloud #architecture #mood #trip #food #thai #padhai

Een bericht gedeeld door Swodsh (@swodsh) op

Lees ook

%d bloggers liken dit: