fbpx
Bangkok Uitgelicht 

Kidzooona, Thailand voor gezinnen

In de groter wordende stroom toeristen richting Thailand zitten steeds meer gezinnen met kinderen.

Met het makkelijk en goedkoper worden van de reis is het een aantrekkelijke bestemming met die oo zo belangrijke goed weer garantie, in ieder geval qua temperatuur. Wat leuk is voor volwassenen is niet per definitie leuk voor kinderen. We zijn dus op zoek gegaan naar activiteiten die geschikt zijn voor of speciale gemaakt zijn voor kinderen. Uit mijn eigen ervaring weet ik nog dat taal voor kinderen niet snel een barrière is en de leuke aanleiding en de ruimte eigenlijk al voldoende is om het spel op gang te krijgen.

KIDZOOONA AT MOLLY FANTASY

Zowel kinderen als volwassenen zullen genieten van Kidzoona bij Molly Fantasy op de 5e verdieping van deGateway Shopping Mall. Wanneer  het is te warm of te regenachtig is in Bangkok, is het de perfecte plek voor jongere kinderen om wat stoom afblazen.

Op een steenworp afstand van het Skytrain station op Ekkamai, met directe toegang tot de 2e verdieping van het winkelcentrum is het makkelijk bereikbaar. Het personeel van Kidzooona is erg vriendelijk, maar sommige van hen spreken maar een beetje Engels. Iedereen moet om sokken te dragen om de speeltoestellen te gebruiken, dus zorg ervoor dat je voorbereid  bent. Er zijn ook kluisjes voor je waardevolle spullen en schoenen. Kidzooona is verdeeld in verschillende secties : actieve spelen, een fantasie wereld, een rustige hoek en een peuter zone. Het is schoon, helder en vol attracties, ideaal voor kinderen met veel energie en enthousiasme .

Met een speelplaats , opblaasbare glijbanen , een roze draaimolen en vrachtwagens en trikes om op rond te rijden.

Prijzen beginnen bij 180 baht voor kinderen en er is een vast tarief van 90 baht voor volwassenen , waardoor je de hele dag toegang hebt tot de speeltuin . Kinderen ouder dan 12 jaar zijn niet toegestaan , maar als je komt met tieners zijn er een aantal arcade games bij de ingang van Molly Fantasy die ervoor zorgt dat ze zich een tijdje kunen vermaken.

Je betreedt Kidzooona via de actieve zone . Hier kunnen kinderen springen op een springkasteel (zonder de torentjes ), spelen in een een opblaasbare menselijke maat hamster wiel , duiken in een gigantische ballenbad met onderaan een kleine spiraalvormige glijbaan. Hethele gebied is bedekt met matten en foam om ongelukjes te voorkomen en te beperken.

Voor kleinste kinderen is er een peuter spiraalglijbaan, zintuiglijke spelletjes en een mini ballenbad.. Hier vind je blokken, vormen en stenen zodat ze torens en andere constructies kunnen bouwen om hun craetiviteit te stimuleren.

Kidzooona door Molly Fantasy is een geweldige halve dag bezoek voor kinderen in de leeftijd tussen 2 en 10 , met tal van leuke activiteiten in een schone, veilige en vriendelijke sfeer .

Openingstijden : dagelijks 10.00-21.00

Adres : Gateway Mall, Ekkamai, Sukhumvit Road

Lees ook

%d bloggers liken dit: