fbpx
Keemala PhuketOntdek Thailand Phuket 

Keemala Phuket: Rust tussen de bomen

De een gaat voor het avontuur naar Thailand. De ander voor de cultuur en het eten. En er zijn mensen die naar Thailand reizen voor hun rust. Ben jij een van die laatste? Dan is het resort Keemala Phuket een uitermate geschikte plek voor jou!

Keemala Phuket ligt te midden van weelderig groen en boven op glooiende heuvels met uitzicht over Kamala en de Andamanse Zee. Dit resort biedt de rustzoekende toerist een spa- en wellnesscentrum en rustgevende massagebehandelingen.

Ontspanning in luxe

Volgens de website van Keemala Phuket ervaart elke bezoeker de totale ontspanning in een oase van bomen, watervallen en… luxe. Zo heeft elke  accommodatie heeft een eigen zwembad, een multimediaset, zithoeken en een terras, waarvan u nog beter uitzicht heeft op de verder naar beneden gelegen bossen en de glinsterende zee.

Het restaurant van Keemala serveert de hele dag door gerechten uit de Thaise en internationale keuken, die bereid zijn met hoogwaardige en verse producten en ingrediënten. Ontbijt op de kamer en speciale dieetmenu’s kunnen bij aankomst worden geregeld. Je kunt overal gratis gebruikmaken van de WiFi.

Phuket vlakbij

De accommodatie ligt op korte loopafstand van het attractiepark Phuket FantaSea (2 kilometer) en de uitgaanswijk Bangla Road (5,4 kilometer). U kunt bij de excursiebalie van de accommodatie terecht voor het regelen van dagtochten en een ticketservice. Het resort is nog niet zolang geopend, sinds september 2015.

Lijkt je dit we wat? Besef dan dat je voor al die luxe diep in de portemonnee moet tasten. Op de website van Keemala Phuket vind je promoties en de daarbij behorende prijzen. Jason Payne plaatse op zijn Youtube kanaal de volgende video over het resort.

Lees ook

%d bloggers liken dit: