fbpx
kajakken in krabiOntdek Thailand Rest van Thailand 

Kajakken in Krabi: avontuur en natuur in één

De Thaise stranden bieden veel plezier. Je kunt ook kiezen voor een activiteit op het water, zoals kajakken in Krabi.

Strand is leuk, maar ik kan me voorstellen dat je na een paar dagen ook actief wilt zijn. Je kunt bijvoorbeeld kajakken in Krabi. Als je het nog niet wist: Krabi is een van de meest populaire vakantiebestemmingen in Thailand.

Hier vind je prachtige stranden en wonderschone natuur. Kajakken in Krabi is een van de beste manieren om het natuurschoon te ontdekken, zonder dat je sporen van vernieling achterlaat.

Eén met de natuur

Het gaat langzaam en is muisstil, waardoor je jezelf geruisloos een weg baant langs de prachtige kustlijn en door de mangrovebossen en grotten.

Je kunt kiezen voor een tour onder begeleiding van een gids. Deze zijn werkelijk overal in Krabi te boeken. Je wordt dan opgehaald bij je verblijf en bijvoorbeeld naar Ao Thalane gereden.

Hier vind je dus mangrovebossen en grotten. Na een korte instructie ga je achter de gids aan. Draag altijd het zwemvest en volg aanwijzingen van de begeleiding goed op.

Wildlife

Tijdens het kajakken in Krabi kom je veel wilde dieren tegen, waaronder apen, aparte vogels en grote varanen.

Vooral de mangrovebossen zijn echt de moeite waard. Het is een oase van rust. Helemaal als je ervoor kiest om als laatste van de groep te volgen.

De meeste kajaktochten duren een halve dag en kosten tussen de 500 en 800 baht per persoon. In veel gevallen kun je wel wat van de prijs afpingelen, tenzij het reisbureautje echt voet bij stuk houdt.

Lees ook