Jungle Rafts Floatel op de River Kwai (video)

Wil je wel eens wat anders dan elke dag saai van je hotel naar je strandbedje lopen? Probeer dan eens een van de Jungle Rafts Floatel op de River Kwai.

Avontuurlijker kan het bijna niet worden dan een nachtje te verblijven in een drijvende bungalows op de River Kwai in de provincie Kanchanaburi. Het is gebouwd van hout en bamboe en wordt ook wel een floatel genoemd. The River Kwai Jungle Rafts was het eerste drijvende hotel op de River Kwai en geen enkele van de in navolging gebouwde floatels kunnen tippen aan de locatie en atmosfeer van het origineel.

Jungle Rafts Floatel

Alleen bereikbaar met de boot biedt The River Kwai Jungle Rafts een geweldige mogelijkheid te ontsnappen aan het jachtige leven, en een te worden met de overweldigende natuur. De kamers zijn eenvoudig, maar hebben een eigen badkamer met douche en toilet en een veranda met hangmatten. Er is geen elektriciteit, maar in de avond wordt het resort sfeervol verlichting met olielampen.


Sheila Simkin van Travels with Sheila bezocht de plek en verbleen in een van de drijvende bungalows. Ze maakte er onderstaand video van. Ze zei er over:

“Er zijn veel verschillende resorts aan de River Kwai, maar de Jungle Rafts Floatel is een van de oudste. Dit zijn drijvende bungalows, een soort combinatie van bamboevlotten en pontons, aan de rand van de rivier de Kwai. Er is geen elektriciteit. Er zijn slechts wat olielampen voor de verlichting, maar de bungalows zijn gezellig en comfortabel.”

Bekijk zelf de avonturen van Sheila op een Jungle Rafts Floatel.

One Comment - Write a Comment

 1. Zuiver commercieel opgezet maar leuk als je erin gelooft.
  Het is wel langs de weg bereikbaar maar zij doen u geloven dat het niet mogelijk is .
  Er is wel elektra wat u niet te zien krijgt .
  Overdag bent u van harte welkom in het dorp boven aan de trap om aandenken te kopen waar dan geen auto te vinden is.
  Echter in de avond bent u niet welkom ,dan wordt u vertelt dat het gevaarlijk is in het donker wegens loslopende tijgers .
  Tja u mag niet zien dat er geen soap gemist mag worden op de tv .

  In ieder geval krijgt u in de avond wel amusement in de vorm van een dansvoorstelling .
  Na afloop kan er aan de bar nog wat gezelligheid zijn waarbij je op moet letten dat het niet te gezellig is geworden met het gevaar dat u dan het olielampje om laat vallen .
  In dat geval kunt u het beste in het water duiken want er is geen stroom om water te pompen voor bluswater.
  De volgende morgen weer op de boot om een taxi naar het station te halen zodat je de trein niet mist die komt immers maar hooguit 2x per dag.
  Een verblijf daar is in ieder geval onvergetelijk.

  Reply

Post Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.