fbpx
gaat naar ThailandOntdek Thailand 

Je bent jong en gaat naar Thailand (video)

Thailand is een plek waar je alles kunt vinden. Cultuur, historie, Oosterse mythe, strand, uitgaan en seks. Daarmee is het ook een plek voor jong en oud. Onder de noemer ‘je bent jong en je gaat naar Thailand maakte twee vrienden de onderstaande video.

In deze 11 minuten durende video van Drew White en Sam Marks zie je hoe Thailand door jonge vakantiegangers beleefd wordt. De video is gemaakt met een GoPro Blackmagic Pocket Cinema Camera en een Canon EOS 60D.

Het begin van de video gaat in razend tempo. Beelden flitsen voorbij, voordat het geoefende oog ontdekt heeft waar de beelden zijn gemaakt.

Je gaat naar Thailand

Mooie stranden, touwtjes springen tussen een brandend koord, bootje varen op een azuurblauwe zee, mooie strakke lijven en natuurlijk ook een ongeluk met een motor. Het gaat gelukkig goed, alleen een geschaafde elleboog. Daarna gaat het tempo naar beneden, maar de muziek blijft opzwepend. Het geluid van de twee vrienden komt erbij.

Bangkok, het redlight-district, de massagesalons, bier kopen in een 7.11. Dan weer terug naar de prachtige zeeën en eilanden van het zuiden. Relaxen, drinken, dansen. Het is erg mooi gemonteerd, je krijgt het idee dat de Drew en Sam geen moment rustig op een strand hebben gelegen. Dansen in een discotheek

Cultuur

Maar er is ook plaats voor cultuur. De twee vrienden bezoeken tempels en een Muay Thai trainingskamp. Olifanten aaien en rijden zit ook in het programma. Natuurlijk moeten er ook insecten worden gegeten, de Thaise snack bij uitstek. Ze vinden het niet echt smakelijk, maar dat is eerder het idee dat ze kakkerlakken eten.

Ook het noorden van Thailand wordt aangedaan. Ze bezoeken Chiang Mai tijdens het Songkran-festival, het boeddhistische Nieuwjaar. Gewapend met supersoakers trekken ze ten strijde tegen de lokale bevolking. Al met al een leuke video geworden. Het is duidelijk. Je bent jong en gaat naar Thailand en hebt de tijd van je leven.

Video

THAILAND from Drew White on Vimeo.

Lees ook

%d bloggers liken dit: