fbpx
hotel boeken in thailandUitgelicht 

Hotel boeken in Thailand: tips en tricks

Een hotel boeken in Thailand is heel makkelijk. Maar hoe maak je nu de juiste keuze? Ik geef je tips en tricks hoe je jouw ideale accommodatie vindt.

Of het nu om een kamer in Bangkok, Chiang Mai of op een van de eilanden gaat; op een van de vele boekingsites is het binnen een paar muisklikken gepiept. Maar dat is nog geen garantie dat het ook goed is.

Gelukkig vind je op sites als Booking.com en Agoda veel reviews die je helpen bij een hotel boeken in Thailand. Uit deze reviews haal je vaak zinvolle informatie, zoals hoe schoon het is, hoe de locatie is en meningen over de faciliteiten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door minju hong (@mj_hong_37) op


Heb je eenmaal een keuze gemaakt? Dan is het zinvol om het hotel ook nog even te ‘scannen’ op TripAdvisor en Google Maps. Op deze manier krijg je een beter beeld van je aanstaande accommodatie.

Voldoende informatie vergaren

Lees jezelf van tevoren goed in voor je die keuze maakt. Niets is zo vervelend dan achteraf spijt te hebben omdat je er eerder niet voldoende aandacht aan hebt besteed.

Als je op het punt staat om te boeken, dan is het raadzaam om te kijken of je via de website van het hotel zelf kunt boeken. Wist je dat hotels een commissie betalen aan de grote sites?

Reserveer je via het hotel zelf, dan kun je vaak nog een betere prijs krijgen! Het loont dus zeker om dit allemaal goed uit te zoeken. Echter, ik kan me voorstellen dat dit aardig wat werk kost.

In dat geval is een hotel boeken in Thailand dus een peulenschil via een van de grote hotelsites.

Lees ook

%d bloggers liken dit: