fbpx
Column Uitgelicht 

Horror Halloween in Thailand

Thailand kan verwarrend zijn. Met Halloween is dat nog een slag erger, zo blijkt wel uit onderstaand verhaal.

Je ontkomt er niet aan hè, als je in Thailand woont moet je het soms hebben over ladyboys. Het is een vooralsnog populair gespreksonderwerp. Vrienden die hier wel eens op bezoek komen zien je dan als expert op dit gebied, simpelweg omdat je in Thailand woont, terwijl je helemaal niet om die status gevraagd hebt en er zeker niet op zit te wachten.

Maar de mensen kunnen er maar geen genoeg van krijgen lijkt het wel. Soms is dat letterlijk het geval. Zo is er een vriendin in Nederland wiens baas twee keer per jaar naar Thailand op vakantie gaat om met ladyboys te vozen. Komt ie ook gewoon voor uit trouwens, net zo makkelijk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Serena Thailand (@serena.thailand) op

Die mensen zijn dan bij mij aan het verkeerde adres want zelf ben ik een traditionalist pur sang. Ik heb het niet zo op mengvormen en dat uit zich op verschillende wijzen. Geen grotere gruwel dan een Nederlands Chinees-Indisch restaurant wat ook Japans serveert. Het is OF Chinees, OF Indonesisch, OF Japans. Een mengelmoesje daarvan staat in mijn ogen garant voor halve bak werk.

Hetzelfde met restaurants die alles wat in hapklare brokken geserveerd wordt ‘tapas’ noemen. Tapas is Spaans. Niks meer en niks minder. Ik blief geen creatieve ‘tapas’ van Nederlandse of andere niet-Spaanse origine. Die hele fusion onzin in de horeca, wellicht ooit begonnen met de Hawaii pizza terwijl geen zichzelf respecterende Italiaan ooit ananas op een pizza legt, mogen ze wat mij betreft opdoeken. Liever vandaag nog dan morgen.

Het complete verhaal over ladyboy horror met Halloween kun je gratis lezen op https://mannenzaken.news/reizen/horror-halloween-in-thailand/

Lees ook

%d bloggers liken dit: