fbpx
hop on hop off boat 4uBangkok Uitgelicht 

Hop on Hop off Boat 4U in Bangkok

Veilig varen over de Chao Phraya rivier in Bangkok. Dat is het idee achter de nieuwe Hop on Hop off Boat 4U, speciaal voor toeristen.

Een rivier die door een stad stroomt heeft altijd iets magisch. Dat geldt ook voor de machtige Chao Phraya die Bangkok in twee delen splijt. Vanaf de rivier kun je bovendien filevrij naar een aantal toeristische attracties varen, zoals Grand Palace, Wat Pho, Asiatique en het splinternieuwe Icon Siam.

Op dit moment kan dat ook al, maar dan met de standaard bootservices. Op internet vind je veel informatie welke boot (die je herkent aan de kleur van de vlag) waarheen vaart en bij welke pier je op- en af kunt stappen.

Andere Tourist Boat

Verder is er ook nog de de Chao Phraya Tourist Boat waar je voor een vast bedrag per dag onbeperkt gebruikt kunt maken van deze services. Maar volgens de initiatiefnemers van de Hop on Hop off Boat 4U onderscheidt het zich in veiligheid.

Het is overigens nog niet bekend wanneer de Hop on Hop off Boat 4U in Bangkok begint met varen. Ook is nog onbekend wat de prijzen zullen zijn, maar de verwachting is dat deze hoger liggen dan met de standaard bootservices zoals eerder beschreven.

Lees ook

%d bloggers liken dit: