fbpx
Hoogtepunten van ThailandUitgelicht Video's 

Hoogtepunten van Thailand (video)

Stel: je wilt een verre reis gaan maken. Azië bijvoorbeeld. Maar waar naar toe? Het Land van de Glimlach trekt je wel, maar je twijfelt nog. Deze video met hoogtepunten van Thailand zal je helpen.

Je had er al zoveel over gehoord, dat magische land waar al zoveel van je vrienden en kennissen zijn geweest. Hoe mooi het is. Hoe lekker het eten is. Hoe lekker het is om op de markt een kippetje van het spit, uit het vuistje, op te knabbelen.

Dat de geuren en kleuren op Thaise markten, of ze nu drijvend zijn of niet, een feest voor de zintuigen zijn. En als je het geluk hebt om terecht te komen in een van de vele festivals die het Aziatische koninkrijk rijk is.

Alles in 3 minuten

Deze video van Thai Guru met hoogtepunten van Thailand laat precies dat zien wat het beloofd: De hoogtepunten van Thailand. En dan niet alleen van de prachtige cultuur en natuur. Maar ook van de zo typerende festivals, waarin wordt gedanst, gezongen en natuurlijk overvloedig gegeten en gedronken wordt. Want de Thai houden van een feestje.

Door de video ontdek je ook dat elke provincie zijn eigen karakteristieke heeft en dat ze nauwelijks met elkaar te vergelijken zijn. Dat Noord-Thailand totaal verschillende is dan de eilanden in het zuiden. En over eilanden gesproken: Het zijn er duizenden! Maak dan nog maar eens een keuze…

Hoogtepunten van Thailand

De hoogtepunten van Thailand

Voor de twijfelaars is de prachtige opsomming van hoogtepunten van Thailand. Na het zien van de beelden zul je niet meer twijfelen, maar meteen boeken! Voor degene die er al geweest zijn is het een mooie herinnering.

Of misschien inspiratie voor een nieuwe trip? Naar plekken waar ze nog niet geweest zijn? Het land is zo groot dat je er makkelijk enkele malen geweest kan zijn en dan nog nieuwe dingen zult ontdekken…

We wensen je veel kijkplezier!

Lees ook

%d bloggers liken dit: