fbpx
hoogste gebouw van ThailandBangkok Nieuws Uitgelicht 

Slapen in het hoogste gebouw van Thailand

Vind jij hoogte prachtig en sensationeel? Dat is dit een mooie optie voor jou. Slapen in het hoogste gebouw van Thailand

Het King Power Mahanakhon Building  in Bangkok is met 78 verdiepingen het hoogste gebouw in Thailand. En dat is niet de enige reden dat dit een vast punt in het straatbeeld van de Thaise hoofdstad is. Het is een van de kenmerkende gebouwen, waarvan je steeds denkt ‘wanneer maken ze het nu eens af?

Over goed één jaar kun je slapen op de bovenste etages.  Dan opent namelijk het Orient Express Hotel haar deuren voor het publiek. Wakker worden en dan Bangkok letterlijk aan je voeten te hebben liggen. Kun je het jezelf al voorstellen?

Het Orient Express Hotel zal 154 kamers tellen als het af is. Daarvan zijn negen grote luxe kamers (suites)  en uiteraard…. twee penthouses. Verder is er een verdieping geheel geweid aan wellness. Met daarbij ook een zwembad buiten. 

Hoogste gebouw van Thailand

Het is nog niet duidelijk wat een kamer per overnachting gaat kosten. Maar rekening niet op een goedkoop verblijf. De eigenaren mikken voornamelijk op reizigers die luxe willen.

En dat krijg je dan ook. Met daarbij een enorm uitzicht over de Thaise hoofdstad. 

.

Lees ook

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: