fbpx
Het zuiden van ThailandOntdek Thailand Video's 

Het zuiden van Thailand (video)

Het zuiden van Thailand is natuurlijk vooral bekend om de vele eilanden. Phuket, Koh Phi Phi, Koh Lanta en ga zo maar door.

Bijna iedereen houdt van zon, zee en strand. Het is niet voor niets dat veel toeristen die Thailand bezoeken na een paar dagen Bangkok gelijk doorreizen naar het zuiden van Thailand. Je kunt er op verschillende manieren komen. Vliegen duurt vaak een uur en is verreweg de meest comfortabele en snelle manier om te reizen.
Het zuiden van Thailand

Het zuiden van Thailand is vooral relaxed

Maar ook de bus en de trein zijn prima vervoersmiddelen. Oké, het duurt vaak elf keer zo lang als vliegen, maar het is een stuk goedkoper en je hebt grote kans om andere reizigers te ontmoeten. Eenmaal in het zuiden van Thailand aangekomen, moet je een keuze maken waar je gaat verblijven.

Kies je voor het toeristische Phuket, het prachtige Krabi of hou je meer van duiken en snorkelen op eilanden als Koh Lanta of Koh Lipe. Het kan allemaal en het is maar net waar je zelf van houdt. In de onderstaande video krijg je een heel goed beeld wat je allemaal in het zuiden van Thailand kunt doen.

Spot prachtige vissen onder water of ga heerlijk relaxed een boottocht over de zee maken. Aan het einde van de dag neem je plaats in een restaurant, waar je verse vis op je bord geserveerd krijgt. Beter kan je vakantie toch niet zijn?

Het leven in het zuiden van Thailand is ook heel anders dan elders in het land. Het gaat er veel gemoedelijker aan toe en dat merk je aan alles. De bevolking is er ronduit relaxed en wat vandaag niet komt, dat gebeurt morgen wel. Kortom: ben je op zoek naar veel rust, zon, zee en strand? Dan is het zuiden van Thailand een prima aanrader.

Lees ook