fbpx
Uitgelicht Video's 

Het Chuchok heiligdom in Bangkok (video)

Je hebt tempels en je hebt… nog meer tempels. Af en toe kom je er eentje tegen die weinig met boeddhisme te maken lijkt te hebben. Het Chuchok heiligdom in Bangkok is er zo eentje.

Als van het in Noord-Bangkok gelegen Chuchok heiligdom je mond niet openvalt van verbazing, dan weet ik het ook niet meer. Hier lopen boeddhisme en bijgeloof, seks en erotiek dwars door elkaar.

Het heiligdom is opgericht voor de beroemde bedelaar Chuckok. Hij was ontzettend lelijk, maar omdat hij in een vorig leven een goede daad had verricht, kreeg hij van Boeddha een groot fortuin. Daardoor kan hij een mooie vrouw trouwen.

Helaas kent dit verhaal geen happy-end. Uiteindelijk keerde hij zich teveel naar Hedonistische goden, wat zijn ondergang betekende.

Sexy Coyote dansers

Als ujeal dacht dat dit een vreemd verhaal is, dan wacht maar eens af. Want we zijn er nog niet. Een paar jaar geleden won een man een fortuin in de loterij nadat hij tot Chuchok had gebeden.

Zoals dat gaat in Thailand kan de man voortaan niet meer om het Chuchok heiligdom heen. Hij moest een bedankje bedenken. En hij kwam met een heel vreemd en exotisch bedankje…

Sinds de man de loterij heeft gewonnen dansen een stuk of vijf zeer sexy Coyote-dansers in de het heiligdom. Hun erotische dansen is het bedankje voor Chuchok, die  volgens mij dat liever bij leven had gezien.

Als je het Chuchok heiligdom bezoekt is de kans groot dat je van hun optreden kunt genieten.

Video Chuchok heiligdom

Kijk hieronder de video voor een rondleiding door het Chuchok heiligdom. Een rondleiding die overigens gegeven wordt door de vrouw die met slaantherapie je borsten zal vergroten. Maar dat is weer een ander verhaal.

Lees ook

%d bloggers liken dit: