fbpx
herinneringen aan thailandOntdek Thailand Video's 

Herinneringen aan Thailand (video)

De eerste keer Thailand is vaak onvergetelijk. Een video is daarom een leuke manier om de beste herinneringen aan Thailand kort samen te vatten.

Video’s over Thailand zijn altijd leuk om te delen met onze lezers. De verschillende videokanalen op internet staan er immers vol mee.

Met een simpel cameraatje – zoals een GoPro – en wat monteerwerk kom je tegenwoordig al een heel eind. En niets is leuker dan jouw ervaringen te delen met andere geïnteresseerden.

Dat deed de Nederlandse Els Wijffelaars ook. Zij reisde tussen augustus 2013 en januari 2014 door Thailand en had vaak haar videocamera bij zich. Alle gemaakte beelden vatte ze samen tot een 3,5 minuten durende video met haar herinneringen aan Thailand.

Tijdens een verblijf van een paar maanden in het land van de glimlach zie je natuurlijk ook een hoop en maak je veel mee. De diversiteit van wereldstad Bangkok, het meer culturele noorden en natuurlijk de stranden en de eilandjes in het zuiden. Ik denk dat veel mensen wel een paar maanden hier willen rondtrekken.

Divers land

In de video van Els met haar beste herinneringen aan Thailand zie je wat het land zo divers maakt. De cultuur, het eten, de mensen. Het is ook moeilijk uit te leggen aan iemand die er nog nooit geweest is, wat Thailand nou zo speciaal maakt. Dat moet je gewoon zelf gaan ontdekken. Het merendeel van de vakantiegangers die het land bezoekt, keert er vaak nog wel een keer terug.

Als je dus overweegt om een reis naar Thailand te boeken en wilt zien wat je er zoal kunt doen, dan is deze video met herinneringen aan Thailand een prima middel om ideeën op te doen.

Bekijk de video hieronder en kom al helemaal in de vakantiestemming!

Lees ook