fbpx
guest houses in noord-thailandNieuws 

Guest houses in Noord-Thailand vol tot nieuwjaar

guest houses in noord-thailandAlle guest houses in Noord-Thailand in de nationale parken zitten tot de jaarwisseling vol. Het gaat onder meer om Doi Inthanon en Khao Yai.

Deze parken zijn erg populair onder Thaise toeristen in de winter. Het koele weer is op komst en zij grijpen deze gelegenheid aan om naar de hogere oorden te reizen. Dan kunnen ze hun mutsen en handschoenen weer eens uit de kast te trekken.

Volgens de National Parks, Wildlife and Plants Conversation zitten alle guest houses in Noord-Thailand bomvol tot na de jaarwisseling. Daarna wordt het rustiger.Nog wel plek in Zuid-Thailand

Er werd zelfs zoveel geboekt, dat de website van het departement twee dagen lang plat lag. Het gaat vooral om guest houses in Doi Inthanon, Huey Nam Dung, Doi Phahom Pok en Khao Yai.

Vooral Doi Inthanon en Khao Yai zijn ook populair onder buitenlandse toeristen. Er zijn echter nog wel tenten te huur, mocht je altijd al eens hebben willen kamperen in een nationaal park in Thailand.

In tegenstelling tot de guest houses in Noord-Thailand zijn er in het zuiden van Thailand nog wel guest houses te boeken. Zowel de Surin als de Similan eilanden zijn inmiddels weer open. Andere parken, zoals Ang Thong, blijven nog wel dicht tot december, omdat de zee nu nog onstuimig is.

Lees ook

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: