fbpx
Advertorial Ingezonden bericht 

Green Wood Travel trekt nieuwe grenzen

Green Wood Travel trekt nieuwe grenzen. In 5 complete rondreizen kun je nu 2, 3 of maar liefst 4 verschillende landen combineren.

Country Hopping in Aziё’ brengt je, bijvoorbeeld, in 26 dagen naar de oude Indochina landen Vietnam, Laos en Cambodja en eindigt in Thailand met Bangkok en Pattaya.Grenzen zijn bedachte lijnen, vaak worden ze gevormd door een rivier of een bergrug, andere keren zijn ze een rechte streep door een landschap. Herinneringen aan de tijd dat Westerse naties de behoefte hadden die grenzen te trekken. Het maakt ze kunstmatig en voor veel mensen die in zo’n grensgebied leven zijn ze dat ook.

Meerdere landen

We willen maar zeggen: waarom zou je alleen Thailand of Cambodja bezoeken als de natuurlijke route juist meerdere landen bestrijkt? Waarom niet eens de mooiste streken van Thailand, Laos en Cambodja in een reis gecombineerd? Of Vietnam, Cambodja en Thailand? Stel je voor: je komt op een en dezelfde reis bij de wereldwonderen Halong Bay in Vietnam en Angkor Wat in Cambodja.

Naast ‘Country Hopping in Azie’ kun je je hart ophalen met ‘Thailand & Cambodja’, Bangkok, Phnom Penh, Angkor Wat, het Cambodjaanse platteland en het eiland Koh Chang in 17 dagen; ‘Het Grote Thailand en Laos Avontuur’, 2 landen in 23 dagen; ‘Cross Country in Aziё’, Vietnam, Cambodja en Thailand, langs steden en platteland, de Mekong Delta en een tropisch eiland. 3 landen in 18 dagen en “Onvervalst Zuidoost-Azie’, Thailand, Laos en Cambodja, oude Khmer tempels, dolfijnen, drijvende vissersdorpen. 3 landen in 20 dagen. Er valt dus heel veel te kiezen!

Lees ook

%d bloggers liken dit: