fbpx
Gratis shuttlebus tussen Suvarnabhumi en Don Mueang AirportPraktische informatie Uitgelicht 

Gratis shuttlebus tussen Suvarnabhumi en Don Mueang Airport

Wist je dat er een gratis shuttlebus tussen Suvarnabhumi en Don Mueang Airport rijdt? Het is de manier om comfortabel en goedkoop te reizen door Bangkok.

Als je vanuit Nederland of België naar Thailand vliegt, dan land je altijd op Suvarnabhumi Airport. Dit is het grootste vliegveld van Thailand, waar alle bekende airlines op vliegen.

Gratis shuttlebus tussen Suvarnabhumi en Don Mueang AirportReis je na aankomst direct door, bijvoorbeeld naar Chiang Mai, Phuket of Surat Thani? Dan kun je gebruik maken van de gratis shuttlebus tussen Suvarnabhumi en Don Mueang Airport.

Het tweede vliegveld van Bangkok ligt ten noorden van de stad. Dit is de plek waar prijsvechters zoals Thai AirAsia, Nok Air, Thai Lion Air op vliegen.

De kans is dus groot dat als je een vlucht boekt naar een van de andere populaire plekken in Thailand, dat jouw vlucht vanaf Don Mueang vertrekt.

De shuttlebus op Suvarnabhumi Airport vertrekt vanaf de tweede verdieping (arrivals) bij deur 3. Daar dien je een medewerker aan te spreken, die controleert of je in bezit bent van een ticket en dus gebruik mag maken van deze service.

Reistijd van minimaal uur

Gratis shuttlebus tussen Suvarnabhumi en Don Mueang AirportHoud rekening met een reistijd van minimaal een uur (soms zelfs langer), omdat het verkeer vaak tegenzit in Bangkok. Zorg er dus voor dat je voldoende tijd hebt tussen aankomst en vertrek.
Reis je van Don Mueang naar Suvarnabhumi Airport? Dan mag je uiteraard ook gebruik maken van deze service. Na aankomst staat goed aangegeven waar de bus vertrekt.

De bussen rijden tussen 5 uur ’s morgens en middernacht. Je kunt geen tickets kopen. Het is dus wachten op jouw beurt.

Overigens vertrekt elk half uur een bus, dus de kans is groot dat je nooit lang hoeft te wachten.

Lees ook

%d bloggers liken dit: