fbpx
Airlines Nieuws 

Gratis pendelbus EVA Air Belgie – Schiphol

EVA Air biedt een extra service aan voor de reizigers uit België.  Een pendelbus die je gratis vervoert met haltes in Brussel en Antwerpen.

De informatie die staat in het artikeltje over de extra vlucht van EVA Air op 9 maart en 3 augustus dat er ook vanaf Antwerpen-Berchem gevolgen zou worden is helaas niet juist.  De gratis pendelbus verbindt je met de EVA Air vlucht BR 76 / 75 naar / van Bangkok en Taipei en is beschikbaar voor alle passagiers met bevestigde tickets naar en van België.

Reservering gratis pendelbus EVA Air

Om als passagier me te kunnen met deze shutlebus moet je een bevestigd EVA Air vliegticket hebben met bus-toevoeging. Voor bepaalde aanbieding  tickets kan het zijn dat de mogelijkheid om met de pendelbus mee te gaan niet gelden. Neem dan contact op met een EVA Air reserveringen kantoor voor meer informatie.

Waar stopt de pendelbus

De EVA Air gratis pendelbus heeft haltes in Brussel, Antwerpen en Amsterdam Schiphol Airport. Voor vertrek-en aankomsttijden kijk op je ticket of reservering. Graag melden bij het personeel uiterlijk 15 minuten voor vertrek zodat er voldoende tijd is voor het inladen van je bagage en het alvast controleren van de tickets.

België Brussel ( Heizel Stop)

De halte in Brussel bevindt zich bij de parkeerplaats in de voorkant van Koning Boudewijn voetbalstadion (Heizel), bij de hoofdingang (adres : Marathonlaan 135 , 1020 Brussel). Voor een visuele herkenning kijk naar de foto rechts.

België Antwerpen ( Berchem Stop)

De halte in Antwerpen bevindt zich in de buurt van het Antwerpen-Berchem trein / busstation op de hoek van de Binnensingel / Borsbeekbrug, aan de overkant van Antwerpen Berchem busstation (adres : . Burg E. Ryckartsplein 1 , 2600 Berchem). Voor een visuele herkenning kijk naar de foto links.

Na de stop in Antwerpen rijdt de bus verder rechtstreeks naar Nederland en stopt bij de luchthaven Schiphol. Bij terugkomst in wordt je via de omgekeerde route teruggebracht naar je opstapplaats.

Handige informatie gratis pendelbus EVA Air

De bussen rijden in samenwerking met Reizen Lauwers N.V. en zijn herkenbaar aan het EVA Air logo. De chauffeur draagt een geel veiligheidsvest met EVA Air erop.

Handige telefoonnummers:  op de reisdagen voor contact met de chauffeur van de bus +32-(0)473-738732, 13.00~23.00 uur.

Of contact met EVA Air Amsterdam Airport  +31-(0)20-4466285 op dinsdag, donderdag en zaterdag 13.00~22.30uur, op maandag, woensdag en vrijdag Mon, Wed,  09.30~14.30 uur.

Lees ook

%d bloggers liken dit: