fbpx
Opmerkelijk Uitgaan 

Gratis drinken voor mannen in Bangkok

De gelijkheid van de seksen in optima forma, gratis drinken voor mannen. Ladies night kennen we overal in de wereld wel, maar hetzelfde voor mannen is vrij uniek.

De bar die voorop gaat in deze bijzondere ontwikkeling is de Woobar van het hotel W aan de Sathornweg-noord in Bangkok. De ladies night betekende dat de dames lekker los konden gaan en de heren voorzichtig zippend aan een pils het vrouwelijk schoon konden bewonderen. Die avond is er dus nu ook voor vrouwen en kunnen de mannen los gaan. De Man’s night is iedere woensdagavond.Gratis drinken voor mannen

Het concept van ladies night is toch niet helemaal los gelaten. Het drankje dat de heren gratis mogen/moeten nuttigen is een mousserende witte wijn. Heren sorry, maar dat is meer een vrouwendrankje.

Het idee achter het gratis drinken voor mannen komt van de assistent manager van de Woobar, de zeer opvallende Takky Kanthang. Wat hij en de manager in gedachten hadden zullen ze niet prijsgeven, maar toen het gerucht de ronde deed stond de telefoon roodgloeiend.

Vragen als “echt, dat meen je niet” gratis galmde door de bar. Inmiddels is het druk op woensdag, ze  hangen met de benen buiten. Volgens Takky is iedereen welkom, gay of hetro, zolang je maar een jongen bent en van bubbelende witte wijn houdt.

Dames zijn donderdagavond aan de beurt

De alom bekende ladies night met gratis drinken voor vrouwen wordt ook gehouden, een avond later op donderdag. Takky ziet wel verschillen tussen de twee avonden.

De vrouwen komen in groepjes binnen en klitten meer en langer bij elkaar. De mannen gaan eerder op speurtocht uit en laten hun maten achter zich.

De heren houden zich iets meer aan de grenzen van het betamelijke, terwijl de dames op hun ladies night nog wel eens echt uit de band kunnen springen. Kunnen mannen misschien iets beter tegen drank of stappen eerder af van de bubbels? En hoe fout kan het gaan in 2 uur?

Ladies en mens night duurt van 19.30 tot 21.30 uur

Lees ook

%d bloggers liken dit: