fbpx
Opmerkelijk Uitgelicht 

Grappen over meteoor boven Bangkok

meteoor boven BangkokDe Thai zijn een zeer creatief en humoristisch volkje, dat blijkt wel hoe snel en grappig er gereageerd werd op de meteoor boven Bangkok.

In het noorden werd maandagochtend tijdens de ochtendspits in het noorden van Bangkok een enorme vuurbal gezien. De vuurbal verscheen in een compleet blauwe hemel en had de kleuren groen en oranje. Er was geen geluid. Het kwam vrijwel verticaal naar beneden als een vallend object. Het lijkt alsof het voordat het in de aarde zou inslaan, ontplofte.

Het geheel werd op een dashcam  opgenomen, die video kun je hier zien. Het schouwspel begint op 30 seconden en duurt enkele luttele seconden. In eerste instantie breekt er paniek uit onder de bewoners van Bangkok. Er wordt gedacht aan een vliegtuig of een helikopter die neer stort. Maar dat wordt door de Thaise overheden ontkracht. Zij gaan ervan uit dat het gaat om een meteoor of ruimtepuin.

Grappige foto’s

Slechts een paar uur nadat er de mysterieuze meteoor boven Bangkok gezien was, werden de eerste gefotoshopte foto’s op de sociale media gesignaleerd. En zijn erg grappig. Zo heeft er eentje een foto uit de video genomen en daar een voertuig dat de Marsianen gebruikte uit ‘War

meteoor boven Bangkokof the Worlds’ ingemonteerd. Ook heeft hij meer vuurballen in de foto gezet. In het begin van het verhaal van Orson Wells komen de Marsianen met een soort meteoren naar de aarde.

Een andere foto is er eentje van de meteoor nadat die de aarde heeft bereikt. Er is een soort deur opengegaan en er komt een kind in slechts een rode lendedoek uitgelopen. Dit is het eerste fragment uit een van de Superman films. Niet zo heel creatief, gewoon copypaste van internet. Maar daar zijn de Thai ook erg goed in. En het blijft goed bedacht.

Lees ook

%d bloggers liken dit: