Gouden kans: De Drie Olifanten in Jomtien van jou?

Als je al een tijdje met plannen rondloopt om te emigreren naar Thailand, dan doet zich nu een unieke kans voor. Stel dat het resort Drie Olifanten in Jomtien van jou is. Werken, wonen en leven in Thailand. Beter gaat het niet worden! 

Je bent al een paar keer in Thailand geweest en elke keer droom je ervan om te verhuizen. Om permanent in het zuidoost-Aziatische land te verblijven.

Vaak blijft het bij dromen, want je wilt wel werken. Je eigen inkomen verdienen. En dat realiseren is vaak niet zo eenvoudig. Maak je droom dan nu waar! Het resort Drie Olifanten in Jomtien kan van jou worden. Je bent slechts een paar stappen verwijderd om jou dromen uit te laten komen.Drie Olifanten in Jomtien

Het bungalowparkje “De Drie Olifanten” is rustig gelegen in het dorpje Jomtien nabij de van oudsher bekende vissers – plaats Pattaya en kenmerkt zich door rust, service en comfort.

Het mooie van dit resort is: alles is er al en alles is gereed. Zo heeft elk luxe ingerichte 2-persoons bungalow, 5 in totaal, een eigen overdekt privé-zonneterras met ligstoelen en jacuzzi, waarbij je in volle privacy kunt genieten van het gezang van allerlei Aziatische vogels.

Ook heeft iedere bungalow zijn eigen opgang met uitstekend geoutilleerde open keuken, een aparte woon- slaapkamer, een badkamer met douche, wastafel met een dubbele waskom en is verder voorzien van alle comfort.

Voorts beschikken alle bungalows over een kluis, televisies (in huis- en slaapkamer) en telefoon. Ventilatoren en airconditioning zijn ook aanwezig.

Ik heb er een zelf een paar keer mogen verblijven. Je kunt hier mijn review lezen. Ik vond het een fantastische ervaring!

Interesse?

Mocht je interesse hebben, neem dan contact op met de eigenaar: Ruud de Vos. Je kunt ook een email aan de redactie sturen, dan zorgen wij dat je in contact komt. Hieronder tref je alle informati over de Drie Olifanten in Jomtien aan:

The Three Elephants Co. Ltd

403/93 Jomtien Palace Moo 12, Pattaya,

20150 Chonburi Thailand

Telefoon: 00 66 (0) 38 303056

Fax: 00 66 (0) 38 251990

Website: http://www.dedrieolifanten.nl

E-mail: info@dedrieolifanten.nlShare This Post

Post Comment