fbpx
goede kanten van pattayaOntdek Thailand Pattaya 

De goede kanten van Pattaya

Over deze beroemde badplaats in Thailand is een hoop geschreven. Naast de ondeugende kanten wil ik je graag meer vertellen over de goede kanten van Pattaya.

De stad heeft een bepaald imago waar het niet snel vanaf komt. Toch verandert Pattaya steeds meer. Van een plek waar het sekstoerisme hoogtij viert tot een familievriendelijke badplaats.

가기시로

Een bericht gedeeld door 숮이 (@real__suzee) op

Familievriendelijke bestemming

Het was jaren gelegen al de wens van de burgemeester en langzaam maar zeker wordt het doorgevoerd. Natuurlijk, in het centrum van de stad struikel je nog steeds over de gelegenheden waar je ‘aan je trekken komt’.

Toch zie je dat er steeds meer goede kanten van Pattaya ontstaan. Bijvoorbeeld ter hoogte van de bekende rotonde met de dolfijn, die Pattaya-Noord van Naklua scheidt. Hier is sinds kort een nieuw winkelcentrum geopend, Terminal 21.

Restaurantjes en koffietentjes

Inderdaad, hetzelfde concept als in Bangkok. Op een steenworp afstand daarvan ligt Central Marina, waar je veel restaurantjes vindt. Her en der in Pattaya schieten ook steeds meer trendy koffietentjes als paddenstoelen uit de grond.

En dan heb ik het nog niet over de andere attracties in en rond de stad. Bijvoorbeeld de tropische tuinen van Nong Nooch, het eiland Koh Larn, abseilen van de Jomtien Tower (foto boven) en andere plekken waar je met een gerust hart met je gezin naar toe kunt.

Deze badplaats houdt ongetwijfeld altijd een ondeugende kant, maar je ziet wel steeds meer goede kanten van Pattaya.

Lees ook

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: