Glimp van Thailand (video)

Hoe vat je het land van de Glimlach in 3 minuten samen? Door er een indrukwekkende video van te maken. Maak kennis met: Glimp van Thailand.

Op het internet circuleren duizenden – zo niet tienduizenden – video’s van Thailand. Van wat geknutselde beelden achter elkaar tot ware pareltjes van perfect gemonteerde filmpjes.


Als je nog nooit in Thailand bent geweest, dan is dit dé manier om indrukken op te doen. Wat ga je allemaal zien? Wat ga je er zoal doen? En dat alles samengevat in slechts een paar minuten.

Feest van herkenning

Voor vakantiegangers die al in Thailand zijn geweest, is het een feest van herkenning. Ik weet zeker dat dit soort video’s heimwee bij je opwekken.

Dat geldt in ieder geval voor een Glimp van Thailand. Het is een video van slechts 3 minuten lang. Maar je ziet wel alle facetten van het land voorbijkomen die het zo fantastisch maken.

Bekende plekken

Van de Gouden Driehoek in het noorden tot de Golf van Thailand in het zuiden. De maker van dit filmpje monteerde zijn beelden tot een mooi geheel. Hij reisde door het land per spoor en via de weg en deed alle bekende plekken aan.

Heb jij zelf ook zo’n mooie video als Glimp van Thailand van jouw reis naar Thailand gemaakt? Laat het ons dan weten via het contactformulier!

2 Comments - Write a Comment

  1. Top, altijd tekort, en het komt allemaal zo bekend voor, Cap Coen Cap

    Reply
  2. · Edit

    van wie is deze tegekke muziek zouden jullie dit willen door mailen aub

    Reply

Post Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.