fbpx
Achtergrond Laatste nieuws 

Tien gevaarlijke plekken in Bangkok

gevaarlijke plekken in BangkokCriminaliteit komt overal voor, dus ook in het Land van de Glimlach. De Thaise hoofdstad is op sommige plekken zelfs ronduit gevaarlijk. We geven je de tien gevaarlijke plekken in Bangkok.

Het zijn vooral de voetgangersbruggen over drukke wegen als Sukhumvit en Silom die door overvallers gebruikt worden om toe te slaan. Vanuit hun standpunt niet eens zo stom gedacht. Ze zijn vaak slecht verlicht, smal zodat je een passant klem kan zetten en je ziet er zelden een politieagent om de boel te controleren.

Oversteekplekken.

Wat je ook doet in Thailand, oversteken van een drukke weg blijft een uiterst gevaarlijke onderneming. Vooral als het donker is. Mocht je de bruggen willen mijden, dan moet je de straat tussen het drukke verkeer oversteken. Hard rennen? Zigzaggen? Het blijft levensgevaarlijk! Maar net zo gevaarlijk is om de voetgangersbrug te nemen. Je weet niet wie er boven staat te wachten

Want Thaise overvallers zijn geen lieverdjes. Als ze niet krijgen wat ze willen, wordt er onmiddellijk geweld gebruikt. Vergis je niet, voor de doorgaans zo vriendelijk uitziende Thai is een mensenleven niet zoveel waard.

Als je in een overval terecht komt, geef dan onmiddellijk wat er gevraagd wordt. Werk mee, je bent je spullen kwijt. Maar die zijn vervangbaar. Dat geldt niet voor je ledematen of je leven.

Tien gevaarlijke plekken in Bangkok

  1. Jae Leng shop, Vibhavadi Road
  2. Reserve Affairs Center, near Soi Vibhavadi 4
  3. Veterans General Hospital, Vibhavadi Frontage road
  4. Samien Naree Temple, Vibhavadi Frontage Road
  5. Kasetsart University, Ngam Wong Wan gate
  6. Sarod Temple, Suksawat road
  7. Soi Charansanitwong 46
  8. Wannothai Market, Rama IV Road
  9. Soi Petchkasem 92
  10. Krisadanakorn Village, Borommaratchonnani Road

Lees ook

%d bloggers liken dit: