F Geen festiviteiten voor CentralWorld tijdens jaarwisseling - Hier is Thailand.nl
festiviteiten voor CentralWorldBangkok Nieuws Uitgelicht 

Geen festiviteiten voor CentralWorld tijdens jaarwisseling

festiviteiten voor CentralWorldIn tegenstelling tot andere jaren vinden er dit jaar geen festiviteiten voor CentralWorld plaats tijdens de jaarwisseling. Dit in verband met het recentelijk overlijden van koning Bhumibol.

Hoewel de verwachting is dat over twee weken het uitgaansleven in Thailand weer op gang komt, maakte Central Pattana (eigenaar van CentralWorld) gisteren bekend dat er geen festiviteiten voor CentralWorld zijn tijdens de jaarwisseling.Geen vuurwerk en geen biertuinen

Dit betekent dat het vuurwerk bij CentralWorld dit jaar niet doorgaat en dat ook de biertuinen van bekende merken als Chang, Heineken, Singha en Tiger er niet staan.

festiviteiten voor CentralWorldDeze ‘beer garden’s worden altijd in december geplaatst en trekken veel mensen. Zij genieten er van een koud biertje, eten en optredens van Thaise bands. Volgens de biermerken is het niet gepast om dit jaar deze festiviteiten voor CentralWorld door te laten gaan.

Elders aftellen

Ook de zogenaamde ‘CentralWorld countdown’ gaat dit jaar niet door. Jaarlijks komen daar veel mensen samen om de laatste seconden van het oude jaar af te tellen en het nieuwe jaar te vieren. Als je in Bangkok bent, dan moet je dus op zoek naar een andere locatie om het nieuwe jaar in te luiden.

In december plaatsen we een overzicht waar je dit kunt doen. Houd onze website en sociale media dus in de gaten.

Lees ook

%d bloggers liken dit: