fbpx
Gave film over BangkokBangkok Ontdek Thailand 

Gave film over Bangkok (video)

Gave film over BangkokIn deze gave film over Bangkok zie je hoe deze metropool dag en nacht bruist. Het is een smeltkroes van tradities en moderne culturen.

‘Deze film is een verzameling van audiovisuele momenten en herinneringen van mijn dagelijkse leven in Bangkok’, schrijft de maker van deze gave film over Bangkok onder zijn video.

‘Het bezoek aan tempels in de vroege morgen, het eten op straat, het lokale transport, de cultuur en het nachtleven, Bangkok is een geweldige smeltkroes waar ik verliefd op ben geworden.’

Stad verandert in rap tempo

De maker schrijft verder dat het de eerste keer is dat hij timelapses en hyperlapses uitprobeert in een filmpje. Wat mij betreft is hij daar heel erg in geslaagd.

Enerzijds zie je het oude Bangkok, met alle prachtige tempels en mooie tradities, zoals het Muay Thai en het eten op straat. Elke metropool verandert; dat geldt zeker voor de Thaise hoofdstad.

In deze gave film over Bangkok zie je hoe hoge gebouwen in de loop der jaren het aanzicht van de stad veranderden. Luxe hotels, wolkenkrabbers met penthouses; ook Bangkok ontkomt helaas niet aan modernisering. Hoe mooi wij westerlingen die kleine huisjes ook vinden waar mensen decennialang in wonen.

Deze video is een prima introductie wat je kunt verwachten als je Bangkok gaat bezoeken.

Lees ook

%d bloggers liken dit: