fbpx
Food court op Suvarnabhumi AirportEten en drinken Ontdek Thailand 

Food court op Suvarnabhumi Airport: goedkoop eten

Het is algemeen bekend dat eten en drinken op veel vliegvelden flink aan de prijs is. Dat geldt niet voor het food court op Suvarnabhumi Airport.

Hamburgers voor een tientje, een beker koffie voor 5 euro… Dit zijn normale prijzen op veel vliegvelden over de hele wereld. Niemand kijkt er dan ook raar van op. Maar wist je dat je op het grootste vliegveld in Bangkok ook heel goedkoop kunt eten en drinken?

Oké, het is even lopen en wellicht ook zoeken. Maar als je het food court op Suvarnabhumi Airport eenmaal hebt gevonden, dan weet je 1 ding zeker… Je gaat het niet in je portemonnee voelen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Adèle H. (@adelehoe) op

Vanaf 50 baht (zo’n 1,40 euro) heb je er al een complete maaltijd. En ook een flesje water of frisdrank is er absoluut niet duur. Lekker na aankomst even genieten van een bordje gebakken rijst of een pad thai eten voor vertrek. Verwacht hier overigens geen sfeer, want het is meer een kantine dan een restaurant.

Officieel heet het food court op Suvarnabhumi Airport het Magic Food Point. Het werkt heel simpel: bij binnenkomst koop je coupons. Die kun je inwisselen voor eten en drinken. Houd je coupons over? Geen probleem, want na inlevering krijg je het resterende bedrag retour.

Hartstikke handig dus. En bovenal: heel goedkoop.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door March (@marching1997) op

Waar vind je het food court op Suvarnabhumi Airport?

Op de eerste verdieping van het vliegveld bij deur 8. Zoals gezegd: het is een wandeling, maar zeker de moeite waard als je wilt besparen op je eten en drinken op het grootste Thaise vliegveld.

Lees ook