Fly-over naar Don Mueang Airport tijdelijk gesloten

In verband met wegwerkzaamheden is de fly-over naar Don Mueang Airport tijdelijk gesloten. Hou hier dus rekening mee als je vertrekt vanaf dit vliegveld.

Don Mueang Airport is onder toeristen populair. Veel prijsvechters (zoals Thai AirAsia, Nok Air, Lion Air) vertrekken vanaf hier naar geliefde bestemmingen, zoals Chiang Mai, Phuket, Surat Thani etc.

Lastiger te bereiken

Het nadeel van het tweede vliegveld van Bangkok is dat het lastiger te bereiken is met het openbaar vervoer. Je kunt kiezen voor de shuttlebus vanaf bijvoorbeeld Mor Chit BTS of Khao San Road.

Maar het merendeel van de vakantiegangers kiest voor gemak en reist per taxi af naar de luchthaven. En nu de fly-over naar Don Mueang Airport tijdelijk gesloten is, leidt dit tot een langere reistijd.

Drie uur van tevoren aanwezig

De Thaise autoriteiten raden reizigers aan om ten minste 3 uur voor hun vlucht vertrekt op het vliegveld aanwezig te zijn. Hou hier dus rekening mee als je deze week vanaf Don Mueang vliegt. Op deze manier weet je zeker dat je jezelf niet hoeft te haasten.

Als het goed is (met de nadruk op als), is de fly-over vanaf donderdag weer open.Share This Post

Post Comment