F Films kijken bij EVA Air nog leuker - Hier is Thailand.nl
films kijken bij EVA AirLaatste nieuws 

Films kijken bij EVA Air nog leuker

Tijdens mijn reis eind vorig jaar viel me al op dat de tv-schermen in de stoelen groter waren. En nu heeft EVA Air nog een paar verbeteringen doorgevoerd, waardoor films kijken bij EVA Air meer plezier geeft.

De reis naar Bangkok is, zeker voor degene die voor het eerst naar Thailand reist, lang met 10 tot 11 uur. Als je dan ook nog eens niet kunt slapen in een vliegtuig, wat niet ongewoon is, dan is het fijn als er enige amusement is.

Om de reis zo comfortabel mogelijk te laten verlopen kun de nieuwste Hollywood films kijken bij EVA AIr.

Nieuwe schermen

Sinds vorig jaar is het scherm een stuk groter geworden, en ook meer naar de standaard van een filmdoek. De vorige schermpjes waren vierkant. Ik heb ook de indruk dat het geluid verbeterd is.

films kijken bij EVA Air

Nu heeft EVA Air ook het filmaanbod flink verruimd. En je hebt een keuze uit de ondertitels. Helaas kun je nog geen Nederlands selecteren, daarentegen is de functie wel uit te zetten. Waardoor je niet meer de hinderlijke Chinese tekens onder in beeld krijgt.

Genoten

Al met al heb ik genoten van de films en kijk ik enigszins vooruit  naar de terugvlucht. Dat is namelijk een dagvlucht (ik kan wel slapen in het vliegtuig) en die duurt met 12 tot 13 uur ook langer. Veel films te kijken dus!

Overigens kun je hier het aanbod van het EVA Inflight systeem bekijken. Dan weet je wat je kunt verwachten tijdens je vlucht naar Bangkok.

Lees ook

%d bloggers liken dit: