fbpx
EVA Air houdt toch haar Premium Economy ClassAirlines Uitgelicht 

EVA Air houdt toch haar Premium Economy Class

De Taiwanese luchtvaartmaatschappij EVA Air houdt toch haar Premium Economy Class op de route Amsterdam – Bangkok en vice versa. Dit tot grote vreugde van veel Thailandgangers.

Eind vorig jaar maakte EVA Air bekend dat het vanaf 9 juli 2019 met de nieuwe Boeing 787 Dreamliner op de route Amsterdam – Bangkok – Taipei ging vliegen. In dat toestel is er alleen nog maar ruimte voor Economy en Business Class.

EVA Air houdt toch haar Premium Economy ClassDit leidde tot veel boze reacties onder vaste Thailandgangers die nu bewust voor EVA Air kiezen. De Premium Economy Class biedt namelijk meer beenruimte en wat extra luxe (aparte incheckbalie, eerder aan boord, bagage eerder) tegen een paar honderd euro extra op het retourtje Amsterdam – Bangkok.

Lange Nederlanders

Een prima aanbod voor Nederlandse reizigers, die door hun lengte vaak met moeite in de Economy Class moeten zitten. En dat is geen pretje op een vlucht die minimaal 11 uur duurt…

Oude vertrouwde 777

EVA Air houdt toch haar Premium Economy Class in 2-4-2 opstelling en vliegt dus voorlopig door met de oude vertrouwde Boeing 777-300ER. Hoe lang dat blijft duren is de vraag, want uiteindelijk vernieuwt elke airline haar vloot om economische redenen en zal de 777 er op termijn ook uitgaan bij de Taiwanese maatschappij.

Lees ook