fbpx
Ontdek Thailand Vliegtickets 

EVA Air 20 jaar op Schiphol

EVA airEVA Air is alweer 20 jaar gevestigd op Schiphol. En dat werd gevierd. Want de komst van de Taiwanese prijsvechter heeft veel voordelen voor de reiziger naar Thailand opgeleverd.

EVA Air vertrekt vanaf Amsterdam op dinsdag, donderdag en zaterdag non-stop naar Bangkok. De maatschappij onderscheidt zich van anderen door dat de klant kan kiezen voor de Elite Class. De klasse zit tussen Economy en Business Class in.

In deze klasse krijgt u een Business Class stoel met eigen televisie en voetensteun, meer beenruimte, u mag 25 kilo bagage meenemen en u mag gebruik maken van de Elite Class Incheckbalie. Comfortabel vliegen voor een aantrekkelijke prijs. EVA air heeft ook fijne vluchttijden. Ze vertrekken in de avond, waardoor je in de middag aankomt. En op de terugweg vlieg je in de vroeg middag en kom je in de avond aan. Daardoor heb je in beide gevallen nauwelijks last van een jetlag.

Gefeliciteerd!

In de onderstaande video feliciteert luchthaven Schiphol EVA Air met het 20-jarige jubileum. De redactie van HierisThailand sluit zich van harte aan. Proficiat EVA Air team. Dat we nog lang van jullie mogen genieten!

Lees ook

%d bloggers liken dit: