fbpx
The Emerald CaveOntdek Thailand 

The Emerald Cave, een prachtig natuurverschijnsel

De Emerald Cave is een adembenemende plek, waarbij de natuur en het smaragdgroene zeewater samen een prachtig showspel vormen. En het is een avontuur om er te komen. En dan volgt een verrassing!

Deze grot (die de naam Tham Morakot draagt) is slechts een nauwe doorgang aan de westelijke kant van Koh Muk In Thailand.

Een andere manier om deze grot te ontdekken is om één voor één de grot in te zwemmen die niet meer dan 10 meter breed is, Het plafond is zo laag dat je het tijdens het zwemmen het kan aanraken. De hele trip door de grot is 80 meter, die je dus zwemmend aflegt. Spannend om te doen!

Bezoek aan The Emerald Cave

En als dan het einde van de grot bereikt, wacht een prachtige verrassing: een verborgen jungle. Met een prachtig wit strand, dat word omringd door rotsen en veel groen. Het lijk wel op een soort van reuzen trechter!

De naam The Emerald Cave beschrijft het smaragd kleurige water dat word gevormd door zonlicht op het zeewater, de emerald grot is een geheim strand van wit zand en met Smaragd groen water.

De beste periode om deze grot te bezoeken is tijdens december tot de eerste week van mei. Bezoekers kunnen slaapplekken  vinden op Koh Muk, Koh Kradan en Koh Ngai,.

Video

Lees ook

%d bloggers liken dit: