fbpx
Embassy Diplomat ScreensBangkok Films en video's Uitgelicht 

Embassy Diplomat Screens in Bangkok: in stijl naar de bios

Je hebt bioscopen en je hebt bioscopen. Maar zoiets als Embassy Diplomat Screens in Bangkok, daarvan valt je mond open van verbazing.

Het mooie van naar de bioscoop gaan in Bangkok, is dat je de keuze hebt uit verschillende cinema’s. Van heel lokaal tot heel exclusief – Embassy Diplomat Screens in dit geval.

Deze luxebioscoop zit in het even zo luxe winkelcentrum Central Embassy. Gebouwd op de grond waar voorheen de Britse ambassade stond – vandaar dus de naam.

Chique bioscoop

In een shopping mall waar merken als Gucci, Louis Vuitton en Chanel de boventoon voeren, verwacht je een chique bioscoop. In dat opzicht stelt Embassy Diplomat Screens je niet teleur.

Embassy Diplomat ScreensHet begint al met de ontvangst. Met alle egards word je welkom geheten door een van de medewerkers.

Deze leid je naar je plek in de foyer, waar je voor aanvang en na afloop van de film kunt genieten van verschillende kleine hapjes en een drankje – frisdrank of koffie/thee. Alcohol is tegen meerprijs verkrijgbaar.

Comfortabele zitplek

Op deze manier ga je met een prettig gevoel de filmzaal in. Daar wacht – afhankelijk van wat je kiest – een heerlijke, comfortabele zitplek op je. Of het is een stoel, of het is een ligbed. Mét deken uiteraard, want het is vaak steenkoud in Thaise bioscopen.

Bij elke stoel/bed bevindt zich een minibar, gevuld met frisdrank en blikjes bier. Op deze manier kom je de film dus wel door! Je kunt er eventueel voor kiezen om een bak popcorn te kopen, als je nog niet vol zit van de snacks die je voor aanvang kunt nuttigen.

Embassy Diplomat ScreensIn de meeste gevallen zijn de films in het Engels gesproken en in het Thai ondertiteld. Vraag het voor de zekerheid wel even van tevoren na, zodat je niet tijdens het begin van de film voor een vreemde verrassing staat…

Ik hoor je denken: wat kost dit geintje dan? Voor 2.200 baht (zo’n 55 euro) koop je twee zitplaatsen. Dat komt dus neer op 1.100 baht per stuk.

Voor Thaise begrippen aan de prijs, maar voor ons Nederlanders valt het eigenlijk nog wel mee. Helemaal als je ziet wat je er allemaal voor krijgt.

Wat?

Embassy Diplomat Screens

Waar?

Central Embassy, BTS Skytrain-station Ploen Chit

Meer informatie:

http://www.embassycineplex.com/
https://www.facebook.com/embassycineplex

Lees ook